Muziekhandel Van Sas

StartpaginaOpeningsuren / infoMailWebshopFotogalerij

Zaterdag 20 april, bij ons in de winkel ! ! ! ! ! APRIL 2024 IN PLATENZAKEN OVER DE HELE WERELD.
Record Store Day is het grootste eendaagse muziekevenement ter wereld. RSD is in 2007 opgericht tijdens een bijeenkomst van onafhankelijke platenzaakeigenaren en -medewerkers in Baltimore, USA. 

De eerste Record Store Day vond plaats in Amerika op 19 april 2008. Record Store Day USA is nog steeds de ‘moederorganisatie’ van het wereldwijde evenement. In 2022 vond daar de 15e editie plaats.

Inmiddels vieren meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op Record Store Day de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaken over de hele wereld. 

Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 platenzaken, in 23 landen verspreid over zes continenten en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.

Op Record Store Day verschijnen zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases komen op Record Store Day in beperkte oplages uit. Nieuwe muziek, remixes, gekleurd vinyl, live registraties, stuk voor stuk zijn het bijzondere items. Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product.

klik hier voor de Openingsuren 
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop