Muziekhandel Van Sas

StartpaginaOpeningsuren / infoMailWebshopFotogalerij

Platenwinkel in Turnhout

'n huis vol muziek sinds 1885
Ruime voorraad
Persoonlijk advies
LP's bij ons te koop

Ben je op zoek naar een platenwinkel in Turnhout waar je kunt verdwalen tussen de rijen vinylplaten en de magie van vinyl herontdekt? Stap binnen in de wereld van Muziekhandel Thom Van Sas, waar elke vinylplatenliefhebber zijn hart kan ophalen. Voel de textuur van de platen, bewonder de albumhoezen en laat je meevoeren door de pure klanken die alleen vinyl je kan bieden.

Ben je benieuwd naar ons assortiment platen?

Neem contact met ons op Bekijk al onze LP's

De muzikale schatkamer in onze platenwinkel

Onze platenwinkel is jouw toegangspoort tot een universum van muziek. Van de tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits, onze winkel herbergt vinylplaten in een breed scala aan genres. Pop, jazz, blues, klassiek, of de vertrouwde Vlaamse en Nederlandse tunes; wij hebben het allemaal. Ben je een filmliefhebber? Laat je dan verrassen door onze collectie filmmuziek. En voor de wereldreizigers in muziek bekoort onze wereldmuzieksectie je zeker. Elke lp in onze platenwinkel is een verhaal wachtend om gehoord te worden. Ben je geïnspireerd door al die prachtige muziek en wil je graag zelf aan de slag gaan? Dan begeleiden we je ook graag door ons aanbod aan muziekboeken.

Vind die ene plaat in ons aanbod

Kom langs bij onze winkel in Turnhout en dompel jezelf onder in het volledige aanbod aan vinylplaten. Laat onze experts je gidsen naar jouw volgende muzikale ontdekking. En als je de winkel niet meteen kunt bezoeken, biedt onze webshop je de mogelijkheid om ons aanbod aan vinylplaten te bekijken. Jouw passie voor muziek, onze collectie - ze wachten om verenigd te worden in onze allround-muziekhandel. Kom langs bij ons en ontdek de nostalgie en het warme geluid van vinyl.


Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop