Muziekhandel Van Sas

StartpaginaOpeningsuren / infoMailWebshopFotogalerij

Muziekwinkel in Turnhout

'n huis vol muziek sinds 1885
Ruime voorraad
Persoonlijk advies
Muziekwinkel van Sas vanaf straat

Zoek je een muziekwinkel in Turnhout waar je terecht kan voor alle muzikale benodigdheden? Muziekhandel Thom Van Sas is dé allround-muziekhandel waar passie voor muziek en kennis elkaar ontmoeten. Bij ons stap je binnen in een wereld waar elke noot telt en elke muziekliefhebber zijn hart kan ophalen. Als allround-muziekhandel in Turnhout bieden wij een uitgebreid assortiment aan instrumenten, van gitaren tot saxofoons, en helpen we je met persoonlijke service op weg naar de perfecte muzikale beleving.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op Bekijk ons volledige assortiment

Waarvoor kan je terecht in onze muziekwinkel

Bij onze muziekwinkel staat persoonlijk advies centraal. Of je nu een beginner bent die zijn eerste gitaar kiest of een professional op zoek naar een nieuwe viool, wij hebben de expertise in huis om jou te begeleiden. De vinylplaten en CD’s in ons assortiment brengen de klassieke sound rechtstreeks naar je huiskamer, met genres die elke muziekvoorkeur bestrijken. Onze muziekboeken daarentegen zijn de sleutel tot zelfstudie en inspiratie, die jouw evolutie ten goede komen. Daarbovenop vind je in ons aanbod aan partituren alles om je techniek en repertoire te verfijnen. Een bezoek aan onze muziekwinkel is een investering in je muzikale passie. Als allround-muziekhandel staan wij klaar om jouw liefde voor muziek te ondersteunen met kwaliteitsvolle instrumenten, zoals blaasinstrumenten, strijkers, gitaren, digitale piano’s, enzovoort, en natuurlijk ook hun nodige materialen.

Laat je muzikaal inspireren

Kom langs bij dé allround-muziekhandel in Turnhout en laat je inspireren. Wij staan altijd klaar voor professioneel advies en een service die even tijdloos is als onze collectie. Met een geschiedenis van bijna 140 jaar zijn wij een vaste waarde in het muzikale landschap. De deuren van onze speciaalzaak staan open voor elke muziekenthousiasteling. Beleef je muziek, verrijk je speelkunst en ontdek de klanken die jou bewegen. Jouw muzikale reis begint bij onze allround-muziekhandel – waar jouw passie voor muziek en onze expertise samensmelten.


Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop